Dolie’s Cupcakes

Dolie’s Cupcakes

Kemas dan menarik,
Sedap dan menyelerakan,
Comel dan sangat sayang untuk dimakan! Hahaha…

Itu adalah ciri² yang aku suka sangat pada cup cakes Cik Dolie!

 Marilah aku tunjukkan hasil tangan Cik Dolie! :p

Cantik, tertarik lagi menarik kan? Nak tengok lebih banyak lagi bolehlah ke laman Facebook di sini :- Facebook Page Dolie’s Cupcakes atau boleh melayari blog nya di Dolie’s Cupcakes Blog.
Untuk tempahan @ pertanyaan lanjut sila hantar e-mail @ sms kepada Cik Dolie! 😛
No. Tel : 012.6255.787 (SMS je ye….)
E-mail : nurlyhamid@rocketmail.com

Ada yang dah terpikat ke? Apa lagi buatlah tempahan, saja² makan ke, nak hadiahkan kat orang tersayang ke tak pun letak lam kabinet ke…ekekkeke…

Segala ramuan, bahan² dan kek ini adalah dijamin HALAL..! 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Dolie’s Cupcakes

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s