eBR1M 2.0 – Isi borang secara online!

Yup! Isi borang secara online. Ramai yang berkerja tak kira di sektor swasta mahupun kerajaan bolehlah melayari website eBR1M untuk mengisi borang tapi pada mereka yang berpendapatan di bawah RM2k lah.. Yang lebih dari tu…untunglah gaji mahal…hehehe… Maklumat tambahan yang diminta cuma no. akaun bank anda. Apa pun, masih ada kekeliruan yang berlaku masa aku isi borang online neh…sbb die minta bil. tanggungan*, mereka kata tak ada tanggungan pun dapat kan? Jadi kenapa dalam form ni minta tanggungan plak.. Jadi yang borang gagal diproses tuh, cuba refresh semula dan letak tanggungan tuh [0]. Haa…ru la borang aku neh diproses..
Kat bawah neh aku sertakan gambar rajah yang aku harap leh bantu korang untuk isi borang. (Source : www.nbc.com.my)

BR1M-Online-Step-1 BR1M-Online-Step-2 BR1M-Online-Step-3 BR1M-Online-Step-4 BR1M-Online-Step-5

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s