Bahang dah habis…

Bahang api habih ka? Idok lewr…Bahang tahun baru dah nak hbis. Orang awal² lg wish ‘camat tahun baru’..aku ru terfikir nk tulis kat blog neh! :p
Tak tahu la nk update cenggana lg…Update ttg kucing²ku, tggu Mochi n Mocha balik ke pangkuan aku dalam beberapa hari lagi….
Lama sangat dah mereka tinggal dengan nenek mereka. Sudah tiba masa nya mereka kembali ke bilik sewa aku dan bersama aku hampir 24 jam. Wahh…
Nak tgk keletah mereka, layan mereka and dowang pun bijak bodek mummy die neh…huhu harap dapat kawal mereka! Ngee… Adalah juga teman aku kan..xde la bosan sangat nanti.
Lagipun mak tiri mereka, Cik Fashie tuh akan bersama aku utk lebih kurang sebulan sbb cuti sem dan sebb dpt kerja berdekatan dgn umah aku. So, mereka leh lepaskan rindu pada mak tiri dan kenalah bersedia untuk dibuli! ^_^ (Jangan wisau Mochi n Mocha, sy sntiasa ada utk back-up! Muahaha…)

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s