Officially dot Com

Yeay! Blog aku dah UPGRADE.

Before : inzfullhous3.wordpress.com
Now : inzfullhous3.com

Domain sahaja aku beli, klo nak beli package siap hosting cam rugi ar plak..
lelagi domain ni murah je, tak sampai RM35. Menarik kan?
Ada sesetengah domain yang kawan aku guna agak mahal tapi servis dan lain-lain sama jek..xde pun nmpk lain.
Walaupun mapping domain ke sedia ada website mmg agak sesak otak aku memikirkanya tapi aku akhirnya berjaya selesaikan sendiri setelah memaksa mata aku membaca n otak aku mem-proses apa yang aku baca!

Selesai je proses penukaran tue…aku xdpt nk explain kat cni macamana…sbb aku dah lupa. Pas je berjaya, aku hoorey hoorey then tutup browser. TUP! Buka laman web dengan syok nyer pastu nk ingat semula camne aku buat td mmg xde la kan..luput on da spot. Hahaha…xpe la..lain kali nak buat aku kena membaca semula la gamaknya…

Apa pun, domain ini hanya bertahan setahun je…pasni utk renew ke tdk..?
Aku pun tak pasti..hahaha…

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s