Bahang

Sejak beberapa minggu neh da xde hujan turun…nampak ura-ura je akan turun tapi akhirnya bahang panas terik matahari juga smpai ke malam. Tak tahulah klo luar kawasan Kuala Lumpur ada tempat yang hujan tentu best lelagi memalam camni… Ni lepas mandi pijak lantai pun terasa bahang panas tu..

Bahang² camni la Meow Mochi ngan Mocha tak nak dok lam blik ngan aku lelama…dowang x minat sauna agaknya…huhu…so memekak la mereka kat pintu sambil terkais-kais bawah pintu nk minta keluar..Adoiyaii…pukul 2-3 pagi lg lew syg²ku oiii….ggu org kat blik lain jek….tekanan aku time neh…paksa la bgn…men-men jap ngan lidi kat dowang…kang da tawaf 1 bilik, dowang penat, makan minum sambung tido balik…tp aku yang parah..tak cukup tidoq….

haiz…panas panas….

sambung tido……

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s