Menyibukkan Diri

Dah lebih berminggu² aku fikir. Macamana nak buat logo? Logo apa yang mudah dan kreatif? Oh! Susah²…. Aku tak ada idea…
Jadi aku tangguhkan pemikiran tentang idea² neh… Buat aku sakit kepala jek…
Aku kena update website lagi, kena fikirkan pengenalan plak.. Oh! Pening…semua kena buat seorang..nak harapkan yang patut..nak melayan aku pun payah.
Haiz..nak tangguhkan pula..xleh! Aku kena buat secepat mungkin..! Kena rajin dalam tempoh ini, tak boleh acuh tak acuh.  Aku sepatutnya dah ada strategi untuk pergi jauh, chopp!!
Aku pening kepala!! Ughhh…Nape la dengan kepala aku neh asyik wat hal jek…haizz…
Macam² nak buat tapi aku kena atur langkah. Kalau aku fikir dan buat semua sekali kang aku runsing plak..tak memasal susahkan orang, lelagi malam haritu..Hmm…
Ok plan out TASK-TO-DO! (Task to do will be create in my phone task LOL) ngee… CHOW!

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s