Jeng! Jeng! Jeng!

Setelah penat balik dari Melaka masa Ahad lepas pastu singgah melepak rumah mak aku lagi sebab alang² hantar dia balik kan lepas da cukup rehat aku pun balik umah sewa aku plak, pukul 12 lebih gak la aku sampai ke rumah sewa , kemas sikit lebih kurang untuk keselesaan tidoq, aku pun baringlah.. Tak sampai beberapa minit lelapkan mata, mimpi baru je nak mula tetiba pintu bilik aku diketuk, kena ketuk beberapa kali pastu aku rimas lagi dengan suara Mochi dan Mocha yang mengiau kat depan pintu tu, aku pun paksa dri untuk bangun. Perlahan-lahan aku buka pintu tuh…skali…

HAPPY BIRTHDAY!!!!

Omak kau!
Pergh!! Nasib tak sakit jantung aku tengok Cik Blank bersama 6 biji lilin menyala atas cupcakes dengan lilin tuh termercik-mercik lagi..Pastu bilik aku gelap then nampak muka die kena cahaya lilin tu jek…aku ingat hantu mana le kan…Muahaha.. Lepas da terkejut kejap then kena sambut kotak cupcakes tu die dok sibuk selongkar tilam cari kamera nk hamik gmbo muka aku cam nenek kebayan..aa…lantaklah kan..janji aku dapat cupcakes yang comel dan menyala² lam bilik aku neh..hahaha..pastu sambil die merekod ngan menangkap gamba, aku sampai ke sudah tiup punya tiup lilin neh..payah plak die nk padam²…haram tol… Ngee..pastu aku tiup tiup tiup sampai padam…mencurah² hujan kan…(patut Cik Blank xnk cupcakes tu dah…:p)

Anyway, THANK Cik Blank sbb celebrate buffday aku pepagi buter tuh! ngee… Ske ske ske… ^__^ Simple je pun aku tak kisah..aku pham ko student lg klo aku nk redeem hadiah bercuti tue…..wakakakaka…( nk minta sama gak tu..xle blah ) Gurau jek…pape pun aku dapat hadiah yang menarik!! Sebuah external hardisk! Yeay!!! Aku ske sgt!!! Dah lama aku teringin nak ada external sendiri tapi asyik tak mampu nak beli jek…akhirnya dapat free..hahaha…warna feveeret plak tu kan…PUTIH! ^_^ Aku ske putih…

hadiah buffday

Mekasih sesangat! Really Lovely…

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s