Bazar Rampai Business Park

Tahun ini ada kelainan sedikit dalam menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Kelainan yang jelas nyata adalah aku menyambut Ramadhan dengan status – tunangan orang. Hehe..Jadi ada la invitation berbuka dari sedara mara berbunyi, “marilah datang berbuka, bawa tunang sekali..”. Haa…kemain lg…mana sahaja orang tanya, “tunang mana?” Soklan paling tak syok sekali – “Bila nak langsung?” Glamer kaw soklan ni dari sedara mara aku, bukan sedara mara je..mak ngan ayah aku pun swuh tetap tarikh. Errkk…sabarlah ye..tak lari klo btol die jodoh aku..

Okey lupekan satt kisah tuh..lainnya tahun ni adalah kerana aku meniaga. Oh, pengalaman pertama dalam sejarah hidup aku meniaga kat Bazar oiii…erk..tp kan..semua ini ada kaitan dengan tunang aku sbb dia lah puncanya! Tak nak ceritakan kisah pahit perit niaga neh dulu. Cuma nak gtaw gerai kami di : Bazar Rampai Business Park. Port kami bertentangan ngan 7 Eleven.

Kami menjual kuih muih, biskut dan kerepek raya dan bakal pelbagaikan jenis lagi la kan…
Setakat ini….kuih paling utama kami adalah Kuih Bangkit. Kuih tradisional neh…~~

Karipap Mini

Karipap Mini
RM 15.00 / sepeket / 500 grams

Kerepek Pagoda

Kerepek Pagoda
RM 10.00 / sepeket / 500 grams

Kuih Bangkit

1. Kuih Bangkit Santan + Bijan
2. Kuih Bangkit Pandan
3. Kuih Bangkit Gula Merah
4. Kuih Bangkit Kerisik
RM 20.00 / balang ( 60 – 65 biji )

Kerepek Pisang

Kerepek Pisang
RM 10.00 / sepeket / 500 grams

Kuih Bangkit

1. Kuih Bangkit Gula Merah + Bijan
2. Kuih Bangkit Santan
RM 15.00 / sebalang ( 50 – 55 biji )

Bangkit Manis Istimewa

Kuih Bangkit Istimewa ( Hampir kehabisan stok )
RM 20.00 / sebalang ( 60 – 65 biji )

 

Advertisements

3 thoughts on “Bazar Rampai Business Park

  1. Pingback: Bazar Ramadhan Rampai Business Park 2 | I.N.Z.F.U.L.L.H.O.U.S.3

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s