Kaya dengan blogging je..!

Hmm…tadi dalam keadaan ngantuk², sempat aku gie usha camne nak buat duit lebih, ye la sekarang makan gaji je tak cukup la kan..nak gak duit extra then cari punya cari aku terbuka 1 blog menceritakan tentang dengan jadi blogger je boleh jadi kaya raya tapi dengan syarat kena jadi FULL TIME blogger atau pun blog mereka kena lah sentiasa ada posting, sentiasa merepek dan sentiasa ada pembaca. Semua kategori tuh xde dalam ciri² blog aku, mahupun aku sendiri seorang blogger sepenuh masa. Huwaa..~~ Tak dapatlah jadi kaya cam dia kan tapi info yang die bg tuh dan bukti yang die tunjukkan memang buat mata aku terbuntang, hilang ngantuk terus!! Malangnya dalam blog tersebut tak bgthu plak camne nak mulakan. So, aku pun gunakan kawan aku En. Google untuk terangkan selanjutnya..

Dah cuba fahamkan tapi aku tak tahu camne nak mulakan. Susah juga nak tulis blog hari² dan wat trafik light lam blog, trafik lam blog kena sentiasa merah, bg jam sentiasa ru la duit masuk tnpa segan silu kan…

Cenggana aku nak bg ada trafik? Aku bukan nya reti bercerita..swuh Cik Blank la jadi blogger sepenuhnya lepas tu ajar dia wat ads sense pastu share ngan aku..Leh tak Cik Blank?? Ekekeke…Sbb die nye blog panjang berjela, die pndai bab² cerita neh. Die tulis cam tgh bercakap. Ngee..

But still, aku masih fikirkan perkara neh..aku rasa…aku patut mulakan sekarang..

Click click click click………………………:p

Kena pandai bergossip tak? Bulan pose ni posting gossip..ada yang kurang pahala kang..huhu~~

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s