Bazar Ramadhan Rampai Business Park 2

Part II. FYI, Bazar Ramadhan ni jugak mereka panggil – Bazar Uptown Rampai Business Park yang terletak di area Sri Rampai. Bazar ne bermula seawal dari jam 6.00 petang ke lewat tengah malam setiap hari. Beza nama ada uptown tuh la kan…Aku tak dapat nak update gambar sekitar bazar sebab aku sndri sibuk niaga kat Bazar tuh~ Ekekeke… So nanti ada masa aku ronda² la tgkap muat beberapa gamba~

Niaga apa? Masa kat Part I aku ada bgthu yang kami menjual pelbagai jenis kuih bangkit yang sangat sedap! Kuih Bangkit Tradisional kami neh mmg xde tandingannya! Korang nak tahu pasal harga? Kena usha artikel lama aku di Bazar Ramadhan Rampai Business Park. Ha…buat masa ini kerepek pisang kami telah pun habis dijual! So, buat sesiapa yang nak kerepek Pisang, kena tggu hujung bulan ini. InsyaAllah!

Apa pun aku nak bgtahu yang kami telah menambah lagi stok dengan beberapa jenis kek lapis di booth kami! Jangan risau tentang rasa! Kami sediakan tester dan harap maklum tester adalah limited, haa..~~ Nak rasa kenalah cepat² datang! Nanti tester habis, apa lg beli jek la tnpa merasa, sedap pun! :p

Kek Lapis Coklat

Kek Lapis Coklat
RM 28.00

Kek Lapis Masam Manis

Kek Lapis Masam Manis
RM 28.00

Kek Lapis Oreo

Kek Lapis Oreo
RM 28.00
**Oreo sebijik kat atas tu saje nk gtaw lam kek tu ada Oreo okeh~

Selain Kek Lapis, kami ada menjual Mini Rempeyek dan mini rempeyek ni rasanya garing dan sangat sedap.  Harganya pun berpatutan!

Mini Rempeyek RM 18.00 / sebalang (500 grams)

Mini Rempeyek
RM 18.00 / sebalang (500 grams)

Advertisements

2 thoughts on “Bazar Ramadhan Rampai Business Park 2

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s