Ramadhan ke-17

Sedar tak sedar, pejam celik pejam celik telah masuk 17 Ramadhan 1434 pada 26 Julai 2014 dan pada hari ini juga jatuhlah sambutan hari Nuzul Al-Quran. Sambutan Nuzul Al-Quran adalah state holiday, ini bermakna negeri tertentu sahaja yang dapat cuti dan antaranya ialah negeri Selangor Darul Ehsan. Ha~ Untunglah orang Selangor bercuti kan?! Lebih² lagi mak aku pun excited dapat bercuti hari ini. Semalam die msg aku, ” Ina, esok mak cuti. Ko esok keje kan? Hehe ” – Ha…perli anak die kaw…hahaha…Mentang² anak die koje kat Kolumpo! ☻☺

Selamat Bercuti yer kengkawan~

Anyway, korang ada dengar radio tak? Kat corong² radio dah berkumandang lagu² raya~ Pergi keje pg tadi seronok je…dengar lagu raya kan.. Feeling sket bile radio yang kuarkan, klo pasang sndri je kurang sket happening nyer.. Weee~~

Oklah, nak sambung keje plak~ kejadah aku bebel kat sini..

Advertisements

One thought on “Ramadhan ke-17

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s