Lokasi Bazar Uptown Rampai Business Park

Ramai kengkawan dan pelanggan² yang ingin ke gerai kami mengalami kesukaran untuk mengesan lokasi sebenar kami. Al-maklum, port ini masih baru dan tidak ramai orang lagi berkunjung. Lagipun tapak Uptown sementara ini hanya wujud waktu bulan puasa jek yakni di bulan Ramadhan. Bagi yang kaki gadget tuh aku rasa korang tiada masalah sebab buka je GPS dan search “Rampai Business Park” maka terpampang lah jarak perjalanan dan lokasinya sekali.

Bagi pengguna internet yang kureng bab tengok GPS ni…boleh guna sahabat handai kite – Mr. Google yang setia menanti anda mencari sesuatu tak kira masa dan hari dan dia sentiasa ada jawapan. Hehe..

bazar 2

Bila taip je Rampai Business Park, dia terus detect dan tunjukkan lokasi dengan tepat sekali~ ☺

bazar 1

Ada info tambahan aku letak sikit saje bagi korang paham sikit. Lokasi Bazar adalah yang bertanda A tuh~ Sebelah tanda A tuh ada bintang comel kecik tuh adalah tanda tapak kami, lebih kurang situlah, yang pasti kami nya tapak bertentangan ngan 7 Eleven. Ha..park jek la depan 7 Eleven tuh jalan masuk ke dalam terus nampak orang jual kuih raya, kami la kot tuh~ Ehehe…

Yang menguntungkan adalah sesiapa yang datang selepas Maghrib, haa…kenapa plak ek? Sebab…..sebab leh la makan², rasa kuih muih yang ada.. FREE! :p

Apa pun korang paham ke dok dengan cara aku tunjuk jalan neh? Kalau tak, korang kenalah bertanya..klo x sesat jalan. Ekeke…

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s