Main lipas dalam kotak~

Ha….semalam aku mengemas kuih muih raya, letak lam kotak, asingkan yang orang order lepas tu aku asingkan yang nak bawa gerai dan simpan stok lebih dekat rumah. Pastu kemas plak biskut raya yang aku amik dari Melaka tuh~ Habis je hangkut² tetiba ada lipas seekot kat dalam tuh. Gulp~ (aku takut lipas…bkn la takut..geli kottt…☻) dengan sepantas kilat aku amik Mocha, MOCHA!!!!!!! Tolong mamiiii…!! Hhahahaha…letak die lam kotak, die tgk muka aku dengan blurr memula..sbb lipas x gerak..sekali lipas gerak….weee….ada patung mainan lah – bg Mocha la kan.. Lepas tu aku campak sekali Mochi, bg geng ngan Mocha men mainan mereka..tp tp…

Korang tgk ar video neh~ Last sekali pe jadi~~

Hahaha.. Jgn nak gelak sangat la kan!

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s