DNS : Day 11

Almost 2 weeks in DNS, kalau tambah hari cuti memang dah 2 minggu pun. Apa pun ini adalah minggu ke-3 aku bekerja dan Alhamdulillah segalanya berjalan dengan baik malah aku agak sibuk dengan kerja aku dan ada juga perkara yang aku baru belajar. Ada yang masih mengelirukan dan ada yang masih perlu diambil tahu dan menambah ilmu apa yang perlu~

*Aku nk update ttg Dip n Dip di Bangsar dan Shogun, 1 Utama tapi aku tak ada masa pula. Nanti ada masa aku ceritalah.

* Tentang The Hobbit (2013) pula~ sangat teruja tengok cerita tu masa dalam awal penceritaan, lepas tu korang akan tahu yang ini adalah ‘flashback’ dan aku rasa agak kecewa sedikitlah tentang ending. Hahaha..
Apa pun ending dia dah bersambung pada yang tayangan dulu²~ Efek 3D ok lah~ ☺

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s