Yummy : Dip n Dip @ Bangsar

Dip n Dip ini adalah kedai yang menjual makanan berasaskan coklat! Erm, coklat….(Bulat biji mata) Oh, sedapnya coklat. Dah lama aku nak pergi dan dah pergi tapi tiada masa nak update dalam blog aku. Jadi marilah aku kongsikan serba sedikit pengalaman aku memakan coklat di Dip n Dip neh.

Masa ni, Cik Blank belum bertunang lagi yer~ Tak ke lama gila punya cerita aku nak cerita neh? Haiz..coklat tu pun dah x wujud lagi dalam perut aku~

Apa pun aku agak berpuas hatilah makan dekat sini, tiada apa yang istimewa tentang coklatnya sebab 2 hidangan yang aku order mempunyai rasa coklat yang sama apa yang membezakannya adalah dengan apa coklat tu dimakan. Aku yang sangat excited nak makan coklat tu rasa macam so-so lepas rasa coklat yang dihidangkan. Huhu.

Antara harga hidangan~ Menu harga ini aku dapat dari sesetgh blog lain~

Antara harga hidangan~
Menu harga ini aku dapat dari sesetgh blog lain~

Ini yang aku order untuk diri sendiri. Aku lupa nama dia apa~

Ini yang aku order untuk diri sendiri. Aku lupa nama dia apa~

Miss Blank order Waffle Stick for herself. I hope she luv it~

Miss Blank order Waffle Stick for herself. I hope she luv it~

Selfie di dalam Dip n Dip. Hehe. Apa pun air Italian Soda - Lemon kami sangat sedap!! :p

Selfie di dalam Dip n Dip. Hehe. Apa pun air Italian Soda – Lemon kami sangat sedap!! :p

 

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s