Meow : Mochi & Mocha wish Good Night!

Selepas mengemas bilik aku, ubah kedudukan perabut, re-install, install and bla bla bla…akhirnya bilikku dah menjadi lain tapi tak dapatlah nak tunjuk perubahannya. Ehehe..tapi dalam bilik yang dah kemas dan cantik ini adalah 2 makhluk Allah ini merasmikannya dahulu. Amboi…tuan dia lom lagi rasmikan tidur dalam bilik ni die kemain lagi tido…

Mochi MochaGambar ini diambil beberapa hari yang lepas. Yakni sejurus selepas bilik aku dikemas kinikan, oh ya…sekali jek dowang tido macam ni…selepas tu xde plak dowang jadikan port rasmi. Huhu~

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s