ME : 21 Ramadhan 1435

Lama sudah aku tak menaip apa-apa sebab aku tak tahu nak mula camne, nak cerita apa.

Apa pun, Alhamdulillah hari ini masuk hari ke 21 Ramadhan 1435. Tahniah pada suami aku kerana masih belum ponteng lagi. Tahun ini aku tidak berniaga apa-apa kerana agak sedikit sibuk dan masih lagi janggal dalam uruskan rumah tangga, tahun depan Insya’Allah klo ada modal leh la niaga sikit-sikit time bulan puasa.  Lagi seminggu selepas ni pula Raya! Wee…..!

Seronok dapat apply cuti bebanyak je tapi raya da x berapa seronok..sob sob…xdpt lagi dah duit raya~ Sekarang kena sediakan duit raya la plak~

Harini aku nak gerak ke Johor. Harap perjalanan kami selamat pergi dan balik. Hari Isnin ada interview keje di area bandar JB. Jeng jeng jeng…yup…my hubby nak keje johor and stay in Johore. Pertama sekali sudah tentulah dia nak berada dekat dengan famili dia. Jadi aku paham lah..dia kan anak pertama, tanggjawab pada keluarga no 1 lelagi dah ada isteri ni..nak jaga bini, nak jaga parent..Akhirnya dia buat keputusan untuk tinggal di Johor. Aku akur ke tak akur ke..aku kena la ikut suami.. Al-maklum, dia pun tak nak kami tggl asing plak…so…..aku pun gagah mencari keje kat sana. Ada siapa nak offer aku kerja kosong bahagian IT? Huhu…

Ok la..lepak-lepak dulu~

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s