Dalam fikiranku sahaja…

Lama dah tak menaip. Tangan, jari dan idea dalam kepala dah tak serasi. Dalam fikiran aku, pergh..macam-macam idea nak menaip dan bercerita tapi semua sangkut dekat dalam kepala. Tak tercurah dan jemari pun lemah nak tolong. Hahaha.. Banyak nak cerita tapi tak tahu macamana nak mulakan.

Aku nak cerita pasal Chilindo, yang di mana orang tak berada nak ada suka bid barang dekat situ. Nak bagitahu macamana cara nak main dan bagi berbaloi pembelian. Ah…malas.

Aku nak cerita betapa tertekan aku jaga anak aku yang berumur 2 tahun 3 bulan bersama adik dia yang berumur 7 bulan. Ini sajalah kan nak beritahu betapa penat jadi suri rumah. Lepas itu, nak beritahu adik Nas dah pandai berdiri. Sekarang dah mula tumbuh gigi (baru nak naik sebatang sebelah bawah).

Nak cerita pasal pembelian barang dekat Lazada dengan Shopee, di mana aku perasan sekarang Lazada punya harga dah mengarut dan Shopee lebih murah cuma kena bijak memilih, menilai dan membandingkan.

Rasa macam nak beri ‘review’ tentang kuali tak melekat Mr. DIY tapi alahai…malas betul nak ambil gambar dan cerita. Hehe..

Kalau dah semua malas, patutnya ‘post’ yang ini pun baik tak payah taip kan? Hahaha.. Aku saja tulis ‘post’ yang ini untuk mengingatkan apa yang aku nak luahkan tapi tinggal kenangan. Hehehe.. Tunggulah..harap aku ada masa nak buat. Kena satu persatu dulu.

Moh le tidoq = Marilah tidur. Hihi..

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s