April 2018

Cepat sungguh masa berlalu.. Masih tak sangka aku dah berkahwin dan ada 2 orang anak hasil selama 4 tahun berkahwin.

Beberapa minggu lepas aku dapat menyambut hari kelahiran di samping keluarga. Walaupun berjauhan sekejap dengan suami, tak sangka dia beri kejutan juga hari itu. Terima kasih untuk sejambak coklat. Hihihi..

Tapi sebelum terima coklat sejambak, kawan lama aku terlebih dahulu bawa aku pergi ‘dating’ sempena hari lahir aku. Haha..terima kasih sahabat sebab belanja makan dan layan aku seadanya. Hehe..

Akan aku ingat tagline hari kita keluar, “Baju dia pakai macam Secret Recipe kan..?” sempena makan Hokkaido Cheese Tart yang sedap itu..! =p

Syukur, Alhamdulillah.

Masih dipanjangkan usia, masih berpeluang untuk berubah dan menikmati kenaikan usia bersama suami dan anak-anak.

Semoga aku terus diberikan kesihatan yang baik dan dapat berbakti untuk keluarga aku, suami dan anak-anak.

Doakanlah yang baik-baik untuk saya yee…

Sedapnyaaaaa

Advertisements

Komen >

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s